Over ons

Topic Regiomagazine
Topic Wijchen is een uitgave van Twist Media en verschijnt in een oplage van 16.500 exemplaren vier maal per jaar als kwartaaluitgave. In dit luxe vormgegeven magazine kunt u als ondernemer uw producten onder de aandacht brengen van een interessant klantenpubliek in de regio.


 

Redactionele formule
Topic Wijchen biedt de lezer informatieve artikelen over wonen, mode, reizen, hobby, culinair, shopping, kunst, cultuur en uitgaan. Interviews met markante personen uit de gemeente, cultuur of verenigingsleven, agenda met evenementen, wetenswaardigheden en gezondheid. De artikelen hebben betrekking op ‘onze’ eigen regio en krijgen daarom een hoge attentiewaarde. Lekker leesbaar, goed en stijlvol geïllustreerd en met bijzondere invalshoek. Kortom, een redactionele omgeving waar u scoort met uw advertentie.


 

Verspreiding
Topic Wijchen verschijnt in een oplage van 16.500 exemplaren en wordt huis aan huis verspreid in Wijchen, Alverna, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur en Niftrik. Extra verspreiding via diverse openbare gelegenheden, wachtkamers, leestafels en Bedrijven.